Sieraden informatie

Bij Bling Ding hebben wij een groot assortiment sieraden. Gouden, zilveren, leren of suede kettingen met of zonder hanger. Maar ook oorsieraden, brooches, ringen en hangers.

Onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel of allergievrije materialen. De sieraden zijn afgewerkt met gold-plated, 18k gold-plated, silver-plated of 925 silver-plated.

 

Ringen

* Bij elk artikel wordt in de beschrijving alle benodigde informatie beschreven.

* Neem altijd 1 maat groter dan de meet waarde. Bv: Gemeten vinger 17,6mm dat is maat 18, dan maat 19 bestellen.

* Meet je ring maat in de zomer. In de zomer zijn je vingers dikker dan in de winter.

* Een te grote ring is makkelijk te verkleinen met een ringspiraal.

* 1 inch = 2,54 cm

 

Mood-Ringen

* Kleur betekenis van de Mood Rings (stemming ringen)

Met onze stemming ring of mood ring kan je zien hoe je stemming zal zijn op de dag. Kleuren zijn heel belangrijk in ons leven. Het beïnvloedt onze stemmingen en geeft ons bijvoorbeeld informatie. Kleuren staan ook symbool voor zaken als gevaar, rouw, rijkdom, macht, liefde, onschuld en ga zo maar door.
De stemming ringen zijn meer kleine warmtemeters aan je vinger. Ze werken door de hitte van uw vinger te gebruiken om van kleur te veranderen. Er zijn vloeibare kristallen in de ringen die van kleur veranderen wanneer je lichaamstemperatuur stijgt of daalt.
Buiten tijdens de winter maanden zullen ze wellicht niet zo goed werken omdat de omgeving en je vingers daarvoor te koud zijn. De kristallen beginnen op een temperatuur van ongeveer 28°C te bewegen.

 

© 2019 all rights reserved
Bling Ding .nl
Phone: 06-33.69.27.01
E-mail: info@blingding.nl